تاریخ : ۲۷ بهمن ۱۳۹۵

سنگسری‌ها شاخص‌ترین کوچندگان دامنه‌های البرز هستند که پیموندن مسیر هزار و 500 کیلومتری ییلاق تا قشلاق ، آنها را در جهان مطرح کرده است .

دامداران ایل سنگسر در مسیر کوچ ، غذاهای سنتی را با روش سنتی می پزند که از بین آنها می توان به کلوا و دیگی اشاره کرد .

دیگی سنگسری از گوشت ، برنج، نمک و روغن تشکیل شده و غذایی مقوی برای چوپانان است .

کلوا هم یکی از 24 نوع نان عشایر ایل سنگسر است که دامداران آن را در مسیر کوچ و منطقه قشلاق می پزند .

کلوا نانی بسیار کلفت است و چوپانان در مسیر رفت و آمدها و کوچ ها که امکانات راه اندازی تنور نیست آن را با خاکستر پخت می کنند .

 

تهیه گزارش: یدالله حاج علیان

برچسب‌ها:, ,


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

تبلیغات